Barcelona

La Fura dels Baus porta a escena el segrest terrorista del teatre Dubrovka de Moscou

De la realitat, a la ficció. La companyia teatral catalana La Fura dels Baus ha decidit escenificar el moment en què un grup de terroristes txetxens va irrompre al teatre Dubrovka de Moscou i va retenir les nou-centes persones que hi havia a dins durant dos dies. L'obra "Boris Godunov", que no durarà el mateix, vol capbussar els espectadors en una profunda reflexió sobre el terrorisme.

Actualitzat
A la nova producció de La Fura, l'espectador viurà el teatre dins del teatre, ja que s'hi barregen baralles internes dels terroristes i la lluita pel poder amb fragments de l'obra teatral "Boris Gudonov", d'Alexander Puixkin, que suposadament s'està representant a l'espai on irromp el grup armat.

L'espectacle aixecarà el teló per primera vegada a la localitat murciana de Molina de Segura, del 6 al 8 de març. La versió catalana s'estrenara el 14 de març a Rubí. Tots dos ajuntaments han col·laborat amb la companyia teatral en l'espectacle que, segons un dels directors artístics de La Fura dels Baus, Àlex Ollé, "ha pogut comportar certes reticències", per les quals algunes sales o festivals no l'han volgut programar.
Anar al contingut