La Fura dels Baus passa 'del crit a la paraula'

Madrid (ACN).- 'Del crit a la paraula', però amb parada a l'estomac. Aquest dijous el grup de teatre la Fura dels Baus desembarca a Madrid amb 'Degustación de Titus Andrónicus' que fusiona el seu estil habitual amb la més alta gastronomia. El seu director, Pep Gatell, ho ha definit com un 'híbrid' entre el llenguatge trencador de la Fura dels anys 80 que busca 'compartir l'espai sagrat del públic' però amb la idea 'd'evolució' de passar del 'crit a la paraula'. Ja que es fa servir la paraula, ha reconegut Gatell, han escollit l'obra de Shakespeare que els connecta gastronomia. Per fer-ho, com que la Fura tenia 'mal currículum', s'han buscat la col·laboració del cuiner Andoni Luis Aduriz del restaurant Mugaritz.
La Fura dels Baus passa 'del crit a la paraula'

La Fura dels Baus passa 'del crit a la paraula'

Madrid (ACN).- 'Del crit a la paraula', però amb parada a l'estomac. Aquest dijous el grup de teatre la Fura dels Baus desembarca a Madrid amb 'Degustación de Titus Andrónicus' que fusiona el seu estil habitual amb la més alta gastronomia. El seu director, Pep Gatell, ho ha definit com un 'híbrid' entre el llenguatge trencador de la Fura dels anys 80 que busca 'compartir l'espai sagrat del públic' però amb la idea 'd'evolució' de passar del 'crit a la paraula'. Ja que es fa servir la paraula, ha reconegut Gatell, han escollit l'obra de Shakespeare que els connecta gastronomia. Per fer-ho, com que la Fura tenia 'mal currículum', s'han buscat la col·laboració del cuiner Andoni Luis Aduriz del restaurant Mugaritz.