Una obra de Pilar Villuendas
Una de les obres que es pot adquirir a través de la botiga on-line de la Fundació Pasqual Maragall
Barcelona

La Fundació Pasqual Maragall ven obres d'art per finançar investigacions

La Fundació vendrà a través de la seva pàgina web les obres que diversos artistes han donat de forma desinteressada. El preu oscil·la entre 120 euros i 10.000 euros. Aquesta acció pretén finançar projectes d'investigació de l'Alzheimer.

RedaccióActualitzat
La Fundació Pasqual Maragall vendrà obres d'art a través de la seva botiga on-line per recaptar fons que es destinaran a investigacions i projectes científics.

Artistes com Xavier Mariscal o Frederic Amat han donat peces de forma desinteressada per ajudar a l'entitat en la investigació per lluitar contra l'Alzheimer. La iniciativa agafa el relleu de l'exposició benèfica "Art a Consciència" que la fundació va organitzar el 2010.

Les obres es venen a la pàgina web de la fundació i pertanyen a artistes com Xavier Corberó, Montse Gomis, Jordi Maragall o Josep Niebla, entra d'altres. També s'hi poden trobar litografies i serigrafies d'artistes com Albert Ràfols o Ramon Bigas.

Els preus van dels 120 euros fins als 10.000 euros. A més, la web ofereix la possibilitat d'enviar les obres com un regal des de la mateixa pàgina.

La Fundació Pasqual Maragall és una entitat que va néixer el 2008 per impulsar la investigació de l'Alzheimer i la neurodegeneració. La intenció de l'entitat és fomentar la implicació del sector privat en el finançament de projectes i investigacions. A més, també es prenen accions per conscienciaa la població sobre els problemes cognitius de la vellesa.



Anar al contingut