Barcelona

La Fundació La Marató de TV3, entre els guardonats amb la Creu de Sant Jordi

27 personalitats com el doctor Bonaventura Clotet, la cuinera Ada Parellada o l'actor Carles Canut i 13 entitats també han estat guardonades

RedaccióActualitzat

La Fundació La Marató de TV3 ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat per la seva tasca solidària d'impuls i coordinació de campanyes de sensibilització social i de difusió sobre la salut. Des del 1992, La Marató de TV3 genera, cada desembre, una gran mobilització ciutadana. El seu èxit i el treball de la Fundació durant tot l'any han permès el finançament de més de 700 projectes de recerca biomèdica, la consolidació i projecció d'aquest àmbit a Catalunya i l'avenç en el coneixement de nombroses malalties.

Aquest guardó és una de les màximes distincions que dóna la Generalitat per reconèixer la tasca que persones i entitats fan, en el seu àmbit, pel país.

27 personalitats i 13 entitats guardonades aquest 2016

Entre les personalitats guardonades aquest any hi ha el metge i investigador de la sida Bonaventura Clotet; el president de l'Institut d'Estudis Catalans i rector de la Universitat Catalana d'Estiu, Joandomènec Ros; l'actor Carles Canut, o la cuinera Ada Parellada, entre d'altres.

Aquest 2016 també rebran la Creu de Sant Jordi 13 entitats, com la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, la "Revista de Catalunya" o la Sala Cabanyes.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut