El President de la Fund Foto Colectania, Mario Rotllant, el president de la Fund Banc Sabadell, Miquel Molins, el director de la Fund Damm Ramon Age…
El President de la Fund Foto Colectania, Mario Rotllant, el president de la Fund Banc Sabadell, Miquel Molins, el director de la Fund Damm Ramon Agenjo i el director de la Fund Colectània, Pepe Font de Mora (ACN)
Barcelona

La Fundació Foto Colectania amplia la seva funció i aspira a convertir-se en un centre d'investigació de la imatge

ACN Barcelona.-La Fundació Foto Colectania enceta el 2016 amb el repte de readaptar el seu paper, ampliant la seva funció i aspirant-se a convertir-se en un centre d'investigació i reflexió de la fotografia del segle XXI. L'espai es vol convertir així en una plataforma que orienti els seus programes a l'educació, la reflexió i la investigació de la imatge. En aquesta nova etapa, destaca la creació anual d'un tema a partir del qual es derivaran nous programes. L'escollit per aquest any és 'Però, què és la fotografia?', que pretén cridar l'atenció sobre la rellevància que ha pres la imatge i la fotografia en la societat i cultura contemporània. El centre també preveu traslladar-se a la nova seu del Born (Passeig Picasso, 14) a finals d'aquest 2016.

Actualitzat
Anar al contingut