Fórmula 1

"La Fórmula: Gran Premi d'Europa", per TV3

Diumenge arriba el Gran Premi de Fórmula 1 d'Europa, del qual es farà un ampli seguiment a TV3. Francesc Latorre i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar l'ampli resum de 60 minuts que es podrà veure en obert a partir de les 19.45.

Actualitzat

La Fórmula 1 torna a Europa, i ho farà per primera vegada al circuit urbà de Bakú. Un recorregut espectacular per la capital de l'Azerbaidjan, amb una recta de més de dos quilòmetres on els monoplaces poden agafar gran velocitat. Alguns dels pilots han posat en dubte la seguretat del revolt 8/9 del traçat.

Rosberg ho ha de donar tot si no vol que el seu company d'equip, el britànic Lewis Hamilton, li pugui prendre el liderat a la classificació. Ara només els separen 9 punts. D'altra banda, l'alemany Sebastian Vettel continuarà amb la seva feina premi rere premi que de moment el manté viu en el campionat.

Diumenge, a les 19.45, TV3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat al circuit de Bakú, en alta definició i amb els comentaris de Francesc Latorre i Francesc Rosés.

Una transmissió que es repetirà en cadascun dels 21 grans premis de la temporada.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir als telenotícies, al canal 3/24 i al programa "Motor a fons", que s'emet cada diumenge al vespre a Esport3.

tv3.cat

esport3.cat

#F1TV3

Anar al contingut