"La forma del agua" és la pel·lícula amb més nominacions als Globus d'Or
"La forma del agua" és la pel·lícula amb més nominacions als Globus d'Or

"La forma del agua" encapçala les nominacions als Globus d'Or

La nova pel·lícula de Guillermo del Toro s'enfrontarà amb "Los archivos del Pentágono", "Tres anuncios en las afueras", "Dunkerque" i "Call me by your name" pel guardó a millor film

Actualitzat

Ja se saben les nominacions dels Globus d'Or. La premiada pel·lícula de Guillermo del Toro "La forma del agua" és la més nominada, amb set candidatures, entre les quals hi ha la de millor direcció i millor pel·lícula dramàtica. Protagonitzada per Sally Hawkings, Michael Shannon, Richard Jenkins i Octavia Spencer, "La forma del agua" narra la història d'amor entre una dona muda i una criatura marina als Estats Units dels anys seixanta.

La segueixen, amb sis nominacions, "Los archivos del Pentágono", de Steven Spielberg, amb candidatures com la de millor actriu, per a Meryl Streep, i millor actor, per a Tom Hanks, i "Tres anuncios en las afueras", que també opta a millor actuació per a Frances McDormand i millor actor secundari per a Sam Rockwell. A més d'aquests tres films, al guardó com a millor pel·lícula, hi aspiren "Dunkerque" i "Call me by your name".

 

 

Pel que fa a l'animació, la nova pel·lícula de Pixar, "Coco", és la preferida.

 

 

En televisió, "Big Little Lies", la minisèrie protagonitzada per Nicole Kidman i Reese Whiterspoon, és la sèrie més nominada, amb sis candidatures. "Feud: Bette and Joan", "The Handmaid's Tale" i "Fargo" també sumen diverses nominacions.

La gala dels Globus d'Or se celebrarà el 7 de gener a l'Hotel Beverly Hilton de Los Angeles, presentada pel popular còmic Seth Meyers.

Anar al contingut