L'extresorer del PP Luis Bárcenas durant la seva declaració
L'extresorer del PP Luis Bárcenas durant la seva declaració

La fiscalia reclamarà l'ingrés immediat a presó per a 16 condemnats per la Gürtel

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat que se celebri una vista en què reclamarà mesures cautelars per a Luis Bárcenas i quinze condemnats més

Actualitzat

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat que se celebri una audiència breu en què reclamarà mesures cautelars per a 16 dels condemnats en el judici de la trama Gürtel, entre els quals, l'extresorer del PP Luis Bárcenas. Entre aquestes mesures cautelars, podria haver-hi l'ingrés immediat a presó.

En una nota feta pública pel ministeri fiscal, s'informa que aquesta vista afectaria 16 dels 27 condemnats per l'Audiència Nacional en el primer macrojudici de la trama, ara en llibertat.

Els dos únics implicats en la Gürtel que hi ha ara mateix a presó són el cap de la trama, Francisco Correa, i el seu número dos, Pablo Crespo.

En aquesta audiència breu la Fiscalia i les acusacions podran demanar al tribunal de l'Audiència Nacional les mesures cautelars que creguin oportunes, com l'ingrés immediat a la presó, que s'acostuma a aplicar a les condemnes de més de 5 anys de presó.

 

 

ARXIVAT A:
GürtelCorrupció
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut