Bill Cosby durant el lliurament d'uns premis a Nova York.
Més d'una vintena de dones han denunciat Bill Cosby per abusos sexuals. (Foto: Reuters)
Los Angeles

La fiscalia rebutja una denúncia d'abusos sexuals contra Bill Cosby

L'actor ha rebut denúncies de més d'una vintena de dones pel mateix motiu i ha hagut de suspendre tots els projectes que preparava per a la televisió

RedaccióActualitzat

La fiscalia ha decidit desestimar la denúncia contra Bill Cosby, de 77 anys, que va fer fa un mes Judy Huth, de 55. La dona va acusar l'actor d'abusar sexualment d'ella quan tenia 15 anys. El fiscal de Los Angeles ha rebutjat el cas perquè el delicte, si s'hagués produït, ja hauria prescrit. Segons la defensa de Cosby, la denúncia no té cap fonament. Judy Huth explica que va conèixer l'actor en un parc el 1974, i que allà li va donar alcohol abans de portar-la a la mansió de Play Boy, on, suposadament, haurien passat els fets.

Huth és una de les més d'una vintena de dones que han acusat Bill Cosby d'abusos sexuals des del 1965. Fa uns dies que la dona de l'actor, Camille, va emetre un comunicat on criticava l'actitud dels mitjans de comunicació per fer cas a històries que perjudiquen la reputació del seu marit sense contrastar-les abans.

De fet, els últims escàndols que han aparegut han obligat el famós comediant a renunciar al seu lloc a la junta directiva de la Universitat de Temple, a Filadèlfia, i també ha hagut d'abandonar tots els projectes televisius que estava preparant. A més, Bill Cosby ha perdut el rang honorífic de suboficial de la Marina dels Estats Units, al qual va pertànyer, arran de les "greus acusacions d'abusos sexuals que pesen sobre ell".

Anar al contingut