Ester Quintana declarant en el judici
Ester Quintana declarant en el judici
Barcelona

La Fiscalia no presentarà recurs a la sentència del cas Quintana

Considera que no és "procedent" anunciar la preparació del recurs a la sentència que absolt dos mossos d'acord amb la jurisprudència de la sala segona del Tribunal Suprem

RedaccióActualitzat

La Fiscalia ha anunciat que no presentarà recurs a la sentència del cas Quintana. Segons ha comunicat la Fiscalia Provincial de Barcelona, han pres la decisió d'acord amb la jurisprudència de la sala segona del Tribunal Suprem. És per això que consideren que no és "procedent" anunciar la preparació del recurs de cassació, una opció que la sentència deixava oberta a les parts, tot i que el ministeri públic havia demanat dos anys de presó per als agents.

Fa just una setmana que el tribunal de l'Audiència de Barcelona va fer saber a les parts la seva sentència: absolutòria pels 2 agents dels Mossos d'Esquadra jutjats per la ferida que va fer perdre un ull a Ester Quintana durant una manifestació a finals del 2012. Ester Quintana i la seva advocada, que van lamentar la sentència del tribunal, encara no han decidit si hi presentaran recurs.

 

Anar al contingut