Montull i Millet, el primer i el tercer per l'esquerra, en una compareixença a la Ciutat de la Justícia (Foto: ACN)
Montull i Millet, el primer i el tercer per l'esquerra, en una compareixença a la Ciutat de la Justícia (Foto: ACN)
Barcelona

La Fiscalia no descarta demanar presó per a Millet i Montull

La Fiscalia no descarta demanar presó per a Fèlix Millet i Jordi Montull, que dijous han de comparèixer com a imputats davant el jutjat pel projecte de l'hotel que volien construir a tocar del Palau. La Fiscalia està pendent de l'evolució de les declaracions per acabar de determinar quines mesures cautelars demana, que podrien concretar-se en una fiança. Millet i Montull seran els primers a declarar davant la titular del jutjat d'instrucció número deu, després que la setmana passada va admetre a tràmit la querella que havia presentat la Fiscalia contra els dos autors confessos de l'espoli del Palau.

Actualitzat
La jutge ha citat a declarar en qualitat de testimonis durant les pròximes setmanes el conseller d'Economia, Antoni Castells; el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon García-Bragado, i altres regidors del consistori i càrrecs de la Generalitat.

Segons la querella de la Fiscalia, un conveni signat pel conseller Castells i Millet permetia el canvi d'ús dels immobles on es volia fer l'hotel en detriment del valor patrimonial d'una finca de la Generalitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut