La Fiscalia investigarà "Està passant" per un gag comparant els Mossos amb gossos
El gag investigat va mostrar gossos equipats com els antiavalots dels Mossos

La fiscalia investigarà "Està passant" per un gag comparant els Mossos amb gossos

Toni Soler, director del programa, va demanar disculpes

RedaccióActualitzat

La Fiscalia de Barcelona ha obert diligències d'investigació contra els responsables del programa de TV3 "Està passant", que dirigeix Toni Soler, per "injúries". En concret, per un gag emès el 16 d'octubre on comparaven els Mossos d'Esquadra amb gossos.

Els comentaris que es van fer durant el programa van titllar els policies d'"analfabets, rabiosos i agressius". El gag es feia a propòsit de les càrregues policials al carrer, arran dels aldarulls de rebuig a la sentència del Suprem.
 


La Fiscalia ho investiga per un presumpte delicte d'injúries als cossos de seguretat després de la denúncia de quatre sindicats dels Mossos d'Esquadra que van considerar el gag "vergonyós, intolerable i inacceptable".


Davant les crítiques que va generar el gag, els responsables del programa van demanar disculpes. Toni Soler va assegurar que el gag s'emmarcava en un context humorístic i va defensar la llibertat d'expressió. Amb tot, va reconèixer que es van equivocar en fer la comparació i que entenien que els Mossos s'haguessin sentit ofesos.

ARXIVAT A:
Tv3JudicialMitjans de comunicacióLlibertat d'expressió
Anar al contingut