Joan Vila, l'autor confés del crim de tres ancians
Joan Vila, l'autor confés del crim de tres ancians
Olot

La fiscalia investiga si l'assassí confés de tres àvies a Olot seria el responsable de més morts

La fiscalia investiga si l'acusat de l'assassinat de tres àvies al geriàtric d'Olot La Caritat podria ser responsable d'altres morts. L'imputat, Joan Vila, va confessar inicialment la mort d'una dona i poc després va reconèixer dues morts més. Segons ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" l'advocat de l'imputat, Carles Monguilod, la fiscalia vol assegurar-se que no hi hagi més víctimes. Monguilod troba normal que s'investigui si hi ha altres casos. L'advocat manté que l'únic mòbil coherent del seu defensat en l'assassinat de les tres àvies era posar fi al seu patiment, però legalment no es pot parlar d'eutanàsia.

Actualitzat
Monguilod assegura que l'acusat, Joan Vila, no va intentar quedar-se el patrimoni de les víctimes ni deslliurar-se d'una feina desagradable a la qual estava obligat. Per tant, Monguilod considera que l'única lògica en tot el cas és "un acte d'amor mal entès" per alleugerir el patiment de les seves víctimes.

L'advocat ha demanat una revisió psiquiàtrica de l'acusat, per determinar si va actuar a causa d'un trastorn mental, cosa que el podria eximir de la seva responsabilitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut