Madrid

La fiscalia eleva de 39 a 124 anys la petició de presó per a Nanysex

El fiscal ha augmentat de 39 a 124 anys la petició de presó per al presumpte pederasta Nanysex. El Ministeri Públic considera que s'han d'imputar els 13 delictes d'abús sexual a menors individualment, i no pas com un sol delicte continuat, com sostenia fins ara. La decisió l'ha pres després de veure els vídeos gravats per la xarxa de pedòfils, en què se'ls veu abusant de nens d'entre 1 i 3 anys. El fiscal considera que cadascuna de les vexacions és un delicte, i en alguns casos, a més, hi ha violència. També hi ha afegit els càrrecs de corrupció de menors per haver enregistrat les imatges i haver-les difós per internet.

Actualitzat

Ja hi ha petició fiscal per a Nanysex, i, segons sembla, el que s'ha sentit en el judici ha fet alterar considerablement les peticions inicials. I és que la fiscalia ha augmentat de 39 a 124 anys la petició de presó per al presumpte pederasta. El Ministeri Públic considera que s'han d'imputar els 13 delictes d'abús sexual a menors d'entre 1 i 3 anys individualment i no com un delicte continuat.

Després de veure els vídeos gravats per la xarxa de pedòfils, que els mateixos acusats no han pogut ni mirar durant la sisena sessió del judici, el fiscal ha modificat els vuit delictes continuats d'abusos sexuals per tretze, deu d'ells amb "accés carnal" i tres sense penetració, amb l'agreujant d'abús de confiança. La fiscalia també hi ha afegit els càrrecs de corrupció de menors per haver enregistrat les imatges de les seves pràctiques i haver-les difós per internet i ha demanat una indemnització de 440.000 euros per les víctimes.

En la mateixa línia, el Ministeri Públic també ha elevat de 24 a 80 anys la pena per a un altre dels pedòfils d'aquesta xarxa, a qui acusa de vuit delictes d'abusos sexuals, i de 3 a 16 anys per a una altra de les persones implicades.

Mentrestant, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per descobrir qui hi ha darrere de les pàgines web que volien reivindicar aquest dimarts com la jornada de l'orgull pederasta. Les forces de seguretat han bloquejat l'accés als servidors d'internet que promouen aquests continguts, tal com han fet altres països. Diverses ONG d'ajuda al menor han donat suport a la petició del Defensor del Poble perquè es controli aquest tipus de webs i evitar que els pederastes operin impunement a través d'internet.

Anar al contingut