Imatge d'arxiu de l'entrada al TSJC.
L'associació pot interposar recurs davant l'Alt Tribunal.
Barcelona

La fiscalia desestima una petició de l'associació El Denfesor del Pacient per actuar contra l'euro per recepta

La fiscalia del TSJC decreta l'arxivament de la sol·licitud de l'assocació El Defensor del Pacient al·legant que davant d'aquesta taxa només es pot presentar recurs d'inconstitucionalitat, i que el Ministeri Fiscal "no està legitimat" per a això.

RedaccióActualitzat
La Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat una petició que li havia presentat l'associació El Defensor del Pacient perquè actués contra l'euro per recepta mèdica implantat per la Generalitat.

En resposta a la presidenta del Defensor del Pacient, Carmen Flores, la fiscalia del TSJC decreta l'arxivament d'aquesta sol·licitud i recorda a la sol·licitant que davant d'aquesta taxa només es pot presentar recurs d'inconstitucionalitat, i que el Ministeri Fiscal "no està legitimat" per fer-ho.

Segons la informació que aporta aquesta entitat en un comunicat, la Fiscalia recorda en el seu escrit que poden interposar recurs davant l'Alt Tribunal contra l'euro per recepta, que es va començar a cobrar el 24 de juny a Catalunya, el president del govern espanyol, el Defensor del Poble, 50 diputats o senadors, i els governs i parlaments autonòmics.
Anar al contingut