Éric Abidal, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Éric Abidal, en una imatge d'arxiu (Reuters)

La fiscalia demana reobrir el cas del trasplantament de fetge d'Abidal

Actualitzat

La fiscalia demana reobrir el cas Abidal. El ministeri públic ha sol·licitat al jutjat número 28 de Barcelona la reobertura del presumpte trasplantament il·legal de fetge a l'exjugador i actual secretari tècnic del Barça, Éric Abidal.

En l'escrit, la fiscalia demana que es practiquin diligències per "aclarir les diferències- assegura- que s'observen en la documentació de què disposa de cara a determinar amb exactitud" la identitat del donant.

Fa uns dies, l'Organització Nacional de Trasplantaments va concloure que el trasplantament es va fer d'acord amb la llei i amb una bona pràctica clínica, però va anunciar que si es reobrís el cas es personaria com acusació particular.

Notícia relacionada: Abidal publica una imatge per demanar respecte

 

La polèmica va sorgir a principis de juliol quan El Confidencial va publicar unes converses telefòniques interceptades de l'expresident del Barça Sandro Rosell que revelarien "la compra d'un fetge il·legal" per a l'exjugador barcelonista. Poc després, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) van aclarir que el cas havia quedat arxivat ja fa mesos.

 

ARXIVAT A:
Abidal
Anar al contingut