València

La fiscalia demana imputar les persones que van fer regals a Camps

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat al Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV) que citi com a imputats a la vista del pròxim dimecres Francisco Correa, Pablo Crespo i Álvaro Pérez. Estan considerats els caps de la presumpta trama de corrupció que s'investiga en el marc del "cas Gürtel" i els qui haurien regalat els polèmics vestits al president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps.

Actualitzat
La fiscalia dóna suport al contingut de l'acte emès pel jutge instructor. Malgrat això, demana que se citi Correa, Crespo i Pérez perquè creu que les persones que haurien rebut els presumptes regals han de ser jutjades en el mateix procés que les que els haurien fet.

El TSJPV va decidir obrir un judici contra el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, el portaveu del PP a les Corts Valencianes, Ricardo Costa, i l'exconseller Víctor Campos en trobar "indicis racionals" del delicte de suborn. El magistrat va fixar una compareixença preliminar pel 15 de juliol en què la defensa podria aportar més proves i sol·licitar el sobreseïment.

Francisco Camps ha anunciat que no compareixerà personalment davant del tribunal i hi enviarà els seus advocats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut