Barcelona

La fiscalia demana al jutge que designi administradors judicials per gestionar l'Orfeó

La fiscalia ha demanat al jutge que nomeni administradors judicials perquè s'ocupin de la gestió econòmica de la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música, fins que s'aclareixin les sospites sobre desviacions de diners. La gestió diària és ara a mans de la vicepresidenta, Mariona Carulla, després que Fèlix Millet ha posat el seu càrrec a disposició de la junta. Paral·lelament, Millet ha dimitit també com a president d'Agrupació Mútua.

Actualitzat
La fiscalia encarregada de delictes econòmics de Barcelona ha sol·licitat al jutge que intervingui la gestió econòmica de la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música i designi administradors judicials perquè es facin càrrec dels comptes de l'entitat a partir d'ara, segons fonts judicials.

La decisió de la fiscalia arriba quan Fèlix Millet ha renunciat a la presidència del Palau quatre dies després de l'escorcoll de l'entitat i encara sense saber quines acusacions recauran sobre ell i els altres tres membres de la direcció que estan sent investigats. Després de 30 anys a la direcció, Millet es va acomiadar dient que dimitia per preservar el bon nom de la institució i que havia actuat sempre amb lleialtat, tot i que amb alguns errors.

Dimiteix també com a president d'Agrupació Mútua

No és l'únic càrrec que ha deixat. Millet també ha dimitit com a president d'Agrupació Mútua, segons que ha informat l'ens en un comunicat. El consell d'administració va acceptar la renúncia de Millet en una reunió celebrada a última hora d'aquest dilluns.


Anar al contingut