Sevilla

La fiscalia demana 52 anys de presó per al principal acusat de l'assassinat de Marta del Castillo

La Fiscalia de Sevilla ha demanat un total de 52 anys de presó per al principal acusat de l'assassinat de Marta del Castillo, Miguel Carcaño, autor confés del crim. En total, la fiscalia demana 20 anys per un delicte d'assassinat, i 15 més per un de violació. Aquesta petició s'ha fet pública quan es compleix un any de la violació i assassinat de la jove sevillana Marta del Castillo. Malgrat els operatius de recerca, encara no s'ha trobat el cos de la noia.

Actualitzat
El fiscal també acusa el germà de Miguel Carcaño d'un delicte d'encobriment i de dos més d'amenaces i contra la integritat moral, i demana 8 anys de presó per a ell i 5 més per als altres dos imputats majors de 18 anys.

D'altra banda, la Fiscalia demana dos anys més de presó per a cadascun dels quatre imputats majors d'edat, acusats d'un delicte contra la integritat moral de la família de Marta del Castillo, per no revelar el lloc on van amagar el cos de la menor i per haver donat pistes falses sobre la seva localització en diverses ocasions.

En aquest sentit, la Fiscalia sol·licita que els acusats es facin responsables de pagar al Ministeri de l'Interior els més de 600.000 euros que va costar el dispositiu de recerca del cos al riu Guadalquivir i posteriorment a un abocador de Sevilla. A més, demana 160.000 euros per als pares i 30.000 més per a cadascuna de les germanes de la víctima.

L'informe de la Fiscalia també preveu prohibir al principal acusat, Miguel Carcaño, que visqui a la mateixa localitat que els pares de la víctima i que provi d'acostar-s'hi durant els 55 anys vinents.
Anar al contingut