Pablo Casado, el líder del PP
Pablo Casado, el líder del PP

La Fiscalia del Suprem, en contra d'investigar el màster de Pablo Casado

La sala havia demanat un informe per saber si havia d'obrir causa i la fiscalia ha respost amb la petició d'arxivar-la

RedaccióActualitzat

Les sospites de la validesa del màster de Pablo Casado es podrien quedar a les portes dels jutjats. La Fiscalia del Tribunal Suprem ha presentat un informe en què demana que no s'investigui el Màster Oficial en Dret Autonòmic i Local del president del PP. 

El Suprem ha de valorar si investiga Casado en una causa penal pels delictes de prevaricació i suborn impropi relacionat amb el títol del màster que va cursar a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid (URJC ) en el curs acadèmic 2008-2009.

La Sala d'Admissió del Suprem havia demanat un informe per saber si havia d'obrir causa i la fiscalia ha respost amb la petició d'arxivar-la.

L'opinió de la fiscalia contradiu l'opinió del jutge instructor del cas, que va estimar que hi podia haver un delicte. Ara la sala haurà de decidir si admet el cas.

La URJC tanca la investigació

Aquest mateix divendres, la Universitat Rey Juan Carlos (URJC) ha arxivat la investigació sobre la llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses (ADE) del president del PP. Assegura que no hi ha cap irregularitat.

Qui sí que investiga és la Universitat Complutense, que ha trobat irregularitats en la llicenciatura de Dret que Casado va aconseguir al Centre d'Ensenyament Superior Cardenal Cisneros, propietat de la Comunitat de Madrid i adscrit a aquesta universitat.

ARXIVAT A:
UniversitatPablo CasadoPP
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut