El jutge del Suprem Pablo Llarena
El jutge del Suprem Pablo Llarena
Barcelona

La Fiscalia catalana demana protecció per a Llarena després d'un tuit amenaçador

Una tuitaire dona detalls de la dona del jutge i avisa que "no podran anar pel carrer"

RedaccióActualitzat

La Fiscalia Superior de Catalunya ha demanat als Mossos d'Esquadra protecció per al jutge del Suprem Pablo Llarena i la seva família. És la reacció de la Fiscalia Superior a un tuit publicat diumenge per una internauta que dona detalls de la dona de Llarena, sobre on passen els caps de setmana, i avisa que "no podran anar pel carrer a partir d'ara".

La tuitaire @csaune, que es defineix com "ganxeta, sediciosa i tumultuària" i té el perfil protegit, afirma en el tuit:

"La dona del fill de puta de Llarena és (detalla el nom i cognom, el seu càrrec al seu lloc de treball i on està ubicat). Viu a (detalla una població barcelonina) on ve el fdp els caps de setmana. És necessari difondre'l perquè han de saber que no podran anar pel carrer a partir d'ara!!!"

El fiscal Francisco Bañeres considera que el missatge vol "provocar intranquil·litat d'ànim, inquietud i desordre en les persones, o d'impedir-los o dificultar-los la seva llibertat d'obrar". Per això demana als Mossos que identifiquin la tuitaire i prenguin les mesures "dirigides a la protecció personal de les persones citades en el missatge i de la seva família".

La petició de la fiscalia arriba l'endemà de l'acció d'Arran al municipi de Das, a la Cerdanya, on Llarena té una casa. L'organització juvenil independentista i anticapitalista va fer pintades davant d'un xalet, que no és el del jutge, en què el definia com a "feixista" i advertia "els Països Catalans seran el teu infern".

ARXIVAT A:
Procés catalàJudicialGovern empresonatXarxes socials
Anar al contingut