Eudald Calvo, alcalde d'Argentona, a la Ciutat de la Justícia
Eudald Calvo, alcalde d'Argentona, a la Ciutat de la Justícia
Argentona

La fiscalia arxiva la investigació contra l'alcalde d'Argentona per l'1-O

El fiscal no troba fonaments pels delictes de desobediència, obstrucció i prevaricació que demanaven la subdelegació del govern i la policia espanyola

Actualitzat

La Fiscalia Provincial de Barcelona ha ordenat l'arxivament de la investigació contra l'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, de la CUP, i també contra el cap de la Policia Local del municipi, Pere Anglada, per no haver intentat evitar l'1-O.

La fiscalia no troba fonaments per acusar-los dels delictes de desobediència, obstrucció a la justícia i prevaricació, com havia denunciat la subdelegació del govern espanyol i la policia espanyola.

 

 

Eudald Calvo va ser un dels alcaldes firmants del decret de suport del referèndum de l'1 d'octubre. Calvo va ser citat a declarar per aquest cas al començament de la passada campanya electoral. Després de rebre la citació del fiscal, Calvo va piular en el seu compte de Twitter que "no tenia temps per a tonteries".

 

 

I a les portes de la Ciutat de la Justícia va dir: "Les seves ordres no tenen eficàcia perquè està actuant en un país estranger."

Calvo no es va presentar davant la fiscalia, entenent que no era competent per investigar una causa en territori català.
           

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OJudicial
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut