Sevilla

La fiscalia acusa El Cuco de violar i assassinar Marta del Castillo

La Fiscalia de Menors imputa el menor conegut per El Cuco per haver participat en la violació i assassinat de Marta del Castillo al gener passat, juntament amb Miguel Carcaño, l'acusat principal. La versió actual dels fets d'El Cuco es contradiu amb les declaracions immediatament posteriors al crim i amb l'acusació de la fiscalia.

Actualitzat
El Cuco hauria violat i assassinat Marta del Castillo. Aquesta és la conclusió a la qual ha arribat la Fiscalia de Menors, que imputa al menor de 15 anys els presumptes delictes d'assassinat i violació de Marta del Castillo, la jove sevillana desapareguda i probablement assassinada la matinada del 25 de gener d'aquest any.

El 30 de juny, El Cuco, menor de 15 anys, va prestar declaració davant del fiscal i va insistir en la seva innocència. Les versions del menor i de la imputació de la Fiscalia de Menors sobre els fets difereixen en diversos punts.

El Cuco va negar haver estat a l'escenari del crim (un pis de León XIII), i va assegurar que aquella nit va estar bevent al carrer amb uns amics a partir de dos quarts de deu del vespre. Aquesta versió contrasta amb les seves primeres declaracions, poc després dels fets, quan va reconèixer haver anat al domicili i haver participat de manera indirecta en l'homicidi. El Cuco al·lega la pressió mediàtica del moment per justificar aquesta contradicció.

En canvi, segons la Fiscalia de Menors, no hi ha dubte que l'acusat va visitar el pis la nit dels fets en companyia de Miguel Carcaño, fins ara el principal sospitós de la mort de Marta del Castillo. A més a més, a El Cuco se li imputen càrrecs per violació i estrangulació de la víctima amb un cable i per, posteriorment, col·laborar en la desaparició del cos.
Anar al contingut