La fira gastronòmica del Porc i la Cervesa de Manlleu ofereix més de 25 activitats per a tots els públics

La fira gastronòmica del Porc i la Cervesa de Manlleu ofereix més de 25 activitats per a tots els públics

La fira gastronòmica del Porc i la Cervesa de Manlleu ofereix més de 25 activitats per a tots els públics

ACN Manlleu.-La fira gastronòmica del Porc i la Cervesa de Manlleu acollirà aquest cap de setmana més de 25 activitats per a tots els públics. A banda de la tradicional matança i rostida del porc, entre les novetats, enguany destaca el 'brunch musicat', que se celebrarà diumenge i que inclou sessions de cuina a l'Espai del porc. L'objectiu d'aquesta activitat és precisament dinamitzar la matança i la rostida de l'animal. Al vermut del dissabte i al 'brunch' del diumenge, a més del tast de diverses cerveses artesanes tant nacionals com d'importació, es podran provar les tapes de carn del perol, trinxat de col i patata amb rosta de cansalada, coca de cansalada confitada amb formatge de cabra i brou de cervesa o la caldereta de senglar, entre d'altres. A nivell gastronòmic, s'ha incrementat la presència de cervesers artesans amb un total de catorze. A més, al centre neuràlgic de la fira, la Plaça Fra Bernadí, també hi haurà parades de productes d'alimentació i artesania, food trucks i empreses de restauració. En total s'hi podran trobar una cinquantena d'expositors.

En aquesta edició també s'iniciarà un concurs de llonganissa, en el que participaran els cansaladers que participen a la fira sota la direcció del responsable de la revista Cuina, Josep Sucarrats. Entre la vintena llarga d'activitats hi haurà un taller de cuina infantil, un tast de productes sards, concerts, una desfilada de moda o un concurs de cervesa artesana.