La Fira del Trumfo i la Tòfona de Solsona espera vendre 10.000 quilos de patates amb una cinquantena de parades

Solsona (ACN).- La 9a edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona de Solsona espera igualar les xifres de l'any passat i vendre uns 10.000 quilos de patata. La fira se celebrarà durant tot el cap de setmana però aquest divendres ja s'han iniciat les activitats paral·leles amb un taller de cuina de tòfona negra a càrrec d'Albert Marimon, del Restaurant La Cava de Tàrrega i nominat a millor cuiner de l'any. El coordinador de la Fira, Pere Obiols, ha explicat que enguany hi haurà una cinquantena de parades. De la seva banda, el president de l'Associació del Trumfo d'Odèn, Jordi Redorta, ha lamentat que enguany la producció és "molt dolenta" degut a la sequera de l'estiu, però ha destacat "l'alta qualitat" del producte.
La Fira del Trumfo i la Tòfona de Solsona espera vendre 10.000 quilos de patates amb una cinquantena de parades

La Fira del Trumfo i la Tòfona de Solsona espera vendre 10.000 quilos de patates amb una cinquantena de parades

Solsona (ACN).- La 9a edició de la Fira del Trumfo i la Tòfona de Solsona espera igualar les xifres de l'any passat i vendre uns 10.000 quilos de patata. La fira se celebrarà durant tot el cap de setmana però aquest divendres ja s'han iniciat les activitats paral·leles amb un taller de cuina de tòfona negra a càrrec d'Albert Marimon, del Restaurant La Cava de Tàrrega i nominat a millor cuiner de l'any. El coordinador de la Fira, Pere Obiols, ha explicat que enguany hi haurà una cinquantena de parades. De la seva banda, el president de l'Associació del Trumfo d'Odèn, Jordi Redorta, ha lamentat que enguany la producció és "molt dolenta" degut a la sequera de l'estiu, però ha destacat "l'alta qualitat" del producte.