La fira del cavall hispanobretó de Puigcerdà organitza el XXVII Concurs Morfològic pel 3 de novembre

Puigcerdà.- La Fira del Cavall Hispanobretó de Puigcerdà ha organitzat el XXVII Concurs Morfològic pel 3 i 4 de novembre. Enguany es preveuen set categories de participació, segons l'edat dels cavalls, i també en categories en què participen per quadres. Com cada any, el Concurs començarà pel matí i durarà fins el migdia. Es preveu que hi participin més de 1.000 cavalls que provenen de la Cerdanya, però també de la resta del Pirineu català i espanyol i d'altres indrets d'Europa. Enguany, la Fira també vol oferir tastets gastronòmics per mitjà de Cuina Pirinenca de la Cerdanya. A més, els organitzadors estudien alguna manera de com promocionar la carn de cavall, com una de les més interessants des del punt de vista nutricional, ja que pràcticament no porta greix, i els animals estan criats de manera biològica durant tot l'any.
La fira del cavall hispanobretó de Puigcerdà organitza el XXVII Concurs Morfològic pel 3 de novembre

La fira del cavall hispanobretó de Puigcerdà organitza el XXVII Concurs Morfològic pel 3 de novembre

Puigcerdà.- La Fira del Cavall Hispanobretó de Puigcerdà ha organitzat el XXVII Concurs Morfològic pel 3 i 4 de novembre. Enguany es preveuen set categories de participació, segons l'edat dels cavalls, i també en categories en què participen per quadres. Com cada any, el Concurs començarà pel matí i durarà fins el migdia. Es preveu que hi participin més de 1.000 cavalls que provenen de la Cerdanya, però també de la resta del Pirineu català i espanyol i d'altres indrets d'Europa. Enguany, la Fira també vol oferir tastets gastronòmics per mitjà de Cuina Pirinenca de la Cerdanya. A més, els organitzadors estudien alguna manera de com promocionar la carn de cavall, com una de les més interessants des del punt de vista nutricional, ja que pràcticament no porta greix, i els animals estan criats de manera biològica durant tot l'any.