Hoquei patins

La Final Four de la Lliga Europea d'hoquei patins, a Esport 3

Aquest cap de setmana el pavelló Barris Nord de Lleida acull la Final Four de la Lliga Europea d'hoquei patins amb la participació del FC Barcelona Lassa i el Reus Deportiu La Fira. Esport3 oferirà les dues semifinals i la final en directe.

Actualitzat

El primer partit el jugaran dissabte a les 17.15 l'Oliveirense portuguès i el FC Barcelona Lassa. La segona semifinal la protagonitzaran l'actual campió, el Benfica portuguès, i el Reus Deportiu La Fira, a les 19.30. Els dos guanyadors es disputaran el títol continental diumenge a les 16.00. La narració de les dues semifinals i de la final la faran Imma Pedemonte, Joan Ramon Vallvé i el seleccionador català Jordi Camps.

Els partits es podran veure també per l'aplicació de mòbils d'Esport3 i per la pàgina web. 

El FC Barcelona ha guanyat 21 vegades aquest títol, l'últim el 2015, i el Reus Deportiu s'ha proclamant campió d'Europa en set ocasions, l'última vegada a la ciutat italiana de Bassano el 2009.

TV3 ha ofert de manera continuada des del 1997 totes les fases finals de la Lliga Europea d'hoquei patins des que es va implantar aquest nou format de competició.

esport3.cat

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut