Imatge d'arxiu de l'escorcoll del domicili de Luis Iglesias a Madrid.
Imatge d'arxiu de l'escorcoll del domicili de Luis Iglesias a Madrid.
Barcelona

La filla de l'exministre Eduardo Zaplana i la dona d'Oleguer Pujol, també investigades en el cas del fill petit de l'expresident

María Zaplana és dona de Luis Iglesias, soci d'Oleguer Pujol; juntament amb aquest i la seva dona són fruit d'una investigació per presumpte frau

RedaccióActualitzat

La filla de l'exministre del PP Eduardo Zaplana i la dona d'Oleguer Pujol, Sònia Soms, són dues de les 26 persones que el jutge de l'Audiència Nacional Santiago Pedraz investiga dins la denúncia contra el fill de petit de l'expresident Pujol.

María Zaplana és la dona de Luis Iglesias, soci d'Oleguer Pujol. En un comunicat, s'ha desvinculat dels fets investigats i ha afirmat: "No sóc accionista ni estic vinculada a cap societat".

Després dels registres la setmana passada, tant al gendre de Zaplana com al fill de Pujol se'ls acusa de blanqueig de capitals i delicte contra la hisenda pública.

El jutge, que ha aixecat el secret de sumari, també investiga 40 empreses que van participar en operacions amb el fill petit de Pujol i el seu soci.

Anar al contingut