Mundial

La FIFA podria retirar a Zinedine Zidane el premi al millor futbolista del Mundial

El president de la FIFA ha anunciat en unes declaracions a un diari italià que la FIFA podria retirar el premi "Millor Futbolista del Mundial" a Zinedine Zidane. Blatter diu que la decisió final dependrà de l'informe que ha obert la comissió disciplinària de la FIFA i recorda que aquest organisme no ha estat qui ha concedit el premi a "Zizou". No són pocs els que han expressat el seu desacord amb la designació del premi de la Bota d'Or del Mundial després de l'agressió del francès, que li va costar l'expulsió en la final del Mundial.

Actualitzat

Zidane pot comparèixer davant la premsa en les pròximes hores

El capità de la selecció francesa podria explicar aquesta mateixa tarda per televisió els motius de l'agressió a l'italià Marco Materazzi. El representant de Zidane ja havia anunciat dilluns passat que el jugador explicaria en els pròxims dies què va succeir sobre el camp.
L'únic dubte és saber si el crac francès desvelarà què li va dir el central italià o es limitarà a demanar disculpes pel gest que li va comportar ser expulsat del partit.

Canvis en el rànquing de la FIFA

Itàlia ha pujat fins a la segona posició de la classificació mundial de la FIFA, que lidera Brasil. La selecció espanyola ha perdut dos llocs i ara és setena. Argentina és la selecció que més ha progressat després del Mundial, pujant sis llocs fins a la tercera posició. La segueixen França, Anglaterra i Holanda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut