Futbol

La FIFA obre un expedient a Materazzi i convoca un cara a cara amb Zidane

La comissió disciplinària de la FIFA ha obert un expedient a l'italià Marco Materazzi i l'ha convidat a un cara a cara amb Zinedine Zidane, el 20 de juliol a Zuric, per aclarir l'incident que tots dos jugadors van protagonitzar a la Final del Mundial de Futbol d'Alemanya i que va comportar l'expulsió del francès pel cop de cap que va etzibar a l'italià. Zidane ja ha demanat disculpes per aquest fet, tot i que va assegurar no penedir-se'n, perquè, segons ell, Materazzi li va dir "paraules molt dures" que afectaven la seva mare i germana.

Actualitzat

Arran de les declaracions que va fer Zidane sobre els fets de la final del Mundial, la comissió disciplinària de la FIFA ha decidit obrir un expedient a Materazzi. A més, el cara a cara que ha proposat la FIFA entre tots dos jugadors es faria a Zuric, on hi ha la seu de l'organisme internacional de futbol. I és que l'italià nega els insults als quals va al·ludir Zidane. Si es fa aquesta trobada entre els dos jugadors, la FIFA emetria el mateix dia un veredicte.

Zidane va ser condecorat amb la Pilota d'Or com a millor jugador del Mundial, tot i que la FIFA podria retirar-li segons ha advertit el president, Joseph Blatter. "El premi no el decideix la FIFA, sinó que s'atorga mitjançant una votació entre la premsa internacional. El comitè executiu de la FIFA té, tot i això, el dret a intervenir quan estigui en perill una cosa tan important com l'ètica esportiva", ha aclarit Blatter.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut