Barcelona

La Festa dels Súpers tanca amb dos milions de salts pel planeta

Milers de nens i nenes han gaudit aquest cap de setmana de La Festa dels Súpers a l'Anella Olímpica de Montjuïc, que ha tancat aquest diumenge després d'aconseguir dos milions de salts a favor del planeta. Aquest any n'és la catorzena edició, i el Club Super3 ha cridat els socis a saltar a favor del medi ambient. Durant el cap de setmana, els més petits i les seves famílies han pogut gaudir de més de 200 activitats.

Actualitzat
Els súpers estaven cridats a frenar l'amenaça del senyor Pla, que pretén convertir els mars del planeta en terreny edificable. Per fer-ho havien de fer un salt, i la resposta ha estat més que bona, de fet per sobre de les expectatives dels organitzadors. Entre els aconseguits a l'escenari de l'Estadi Olímpic de Montjuïc, els fets en les diferents activitats i els rebuts a través del portal d'internet "www.super3.cat", s'han superat els dos milions de salts.

La Festa dels Súpers ha proposat més de 200 activitats de tota mena: muntar amb bici, fer de presentador de televisió, gaudir del rocòdrom o dels elàstics del Cirque du Soleil, o descobrir què és la realitat virtual. Però, com és habitual, l'actuació dels personatges del Super3 a l'escenari ha estat el moment que ha concentrat un major nombre de nenes i nens decidits a posar la seva energia per salvar el planeta en forma de salts.

La festa també ha tornat a ser una prova de la fidelitat dels seguidors del Super3, i, a més de l'assistència multitudinària, s'han registrat 20.000 altes i renovacions del carnet del Super3. Els organitzadors han confirmat que 380.000 persones han passat per l'Anella Olímpica aquest dissabte, una de les participacions més nombroses de les diferents edicions i que converteix La Festa dels Súpers en una de les activitats infantils més grans d'Europa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut