Pla general de la pista de l'Estadi Olímpic durant l'espectacle central de la Festa dels Súpers, el 23 d'octubre de 2016. (horitzonta…
Pla general de la pista de l'Estadi Olímpic durant l'espectacle central de la Festa dels Súpers, el 23 d'octubre de 2016. (horitzontal)

La Festa dels Súpers es consolida com l'esdeveniment infantil més gran d'Europa

Actualitzat

ACN Barcelona.-La Festa dels Súpers s'ha consolidat un any més com l'esdeveniment infantil més gran d'Europa. En aquesta 20a edició ha aplegat 200.000 persones, 100.000 menys que l'any passat, perquè la previsió de mal temps de dissabte va frenar l'arribada de gent. Amb tot, la festa ha estat tot un èxit i més de 57.000 persones han vist l'espectacle central de la festa: 'Tots junts'. Aquesta ha estat una edició molt especial, plena de sorpreses relacionades amb el 25è aniversari del Super3. Entre dissabte i diumenge els assistents han pogut gaudir de les més de 150 activitats repartides per l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona i d'una cinquantena d'espectacles.

Aquesta edició ha portat el títol de '6Q', el nom del robot que s'ha incorporat fa poc a la família del Super3 i que ha estat el protagonista principal de l'espectacle central de la Festa, "Tots junts!". Els assistents a les tres representacions de l'espectacle s'han implicat en la trama des del primer moment i cridant ben fort "tots junts!" han aconseguit salvar el 6Q. Així mateix, han pogut veure en directe per primera vegada els nous personatges de la família del Super3, la Nenúfar, la Matoll i en 6Q.A través d'un comunicat, el director del canal Super3, Dani López, ha assegurat que "aquesta Festa ha estat molt especial, ja que s'ajuntaven dos aniversaris: la vintena edició de la Festa i els 25 anys del Super3". I ha destacat que "també ha estat una edició d'estrena per als tres personatges nous de la família del Super3, amb una clara aposta de futur".

Anar al contingut