Barcelona

200.000 persones participen en la Festa dels Súpers i salven el 6Q dels plans del malvat Senyor Pla

Salvar el robot 6Q, que el Senyor Pla volia cremar al pou de l'infern, era l'objectiu d'aquest any de la família del Super3, reunida a Montjuïc

RedaccióActualitzat

El cor del 6Q torna a bategar. Els súpers units ho han aconseguit. Perquè, amb la força de tots els súpers, les flames no han aconseguit fer mal al pobre 6Q. Els súpers han cridat "Tots junts!" i han despertat el cor del 6Q.

Salvar el robot 6Q, que el malvat - i ja una mica pesat - Senyor Pla volia cremar al pou de l'infern, era l'objectiu d'aquest any de la família del Super3. Una família que s'ha tornat a reunir aquest cap de setmana a l'Anella Olímpica de Montjuïc, en la vintena edició de la Festa dels Súpers.

El gran protagonista de la festa ha estat el 6Q, el robot de la família del Super3. El Senyor Pla l'ha enganyat i l'ha portat a una foneria amb la intenció d'eliminar-lo en un pou de foc enorme anomenat "el pou de l'infern".

La família del Super3 ha anat a la foneria per intentar salvar el 6Q. El seu cor desconnectat ja fa dies que no funciona. Han cridat "Tots junts!" perquè torni a bategar com ho feia abans, però el senyal és molt dèbil i no són prou gent. Per sort, han comptat amb l'ajuda de tots els súpers presents a l'estadi, i també dels que han mirat l'espectacle des de casa, que han cridat ben fort "Tots junts!" i han despertat el cor del 6Q.

Al llarg de l'espectacle, els assistents han pogut sentir les cançons dels últims discos dels Super3, interpretades per en Pau, l'Àlex, en Fluski, la Pati Pla, el Senyor Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll. No hi han faltat "Connectem", "Kuku Mamba", "Tenim un pla", "Superaventura", "Superesmorza", "It's amazing", "Mal camí", "Inventem", "Sempre trepitjant" o "Som un equip".

El tema "Tots som súpers", corejat per tot el públic, ha posat fi a un espectacle que ha fet vibrar tot el públic.

Aquesta festa ha estat la primera per als nous personatges de la família del Super3, la Nenúfar, la Matoll i el 6Q, i la primera ocasió que han tingut els súpers per veure'ls sobre l'escenari. També s'hi han estrenat el Riff i el Flat, les dues rates que presenten el nou programa "Rat Rank".

 

És el segon dia d'una festa plena d'activitats i espectacles, amb la participació estel·lar dels personatges del Super3, que celebra, a més, els 25 anys de vida del programa

La pluja que va caure a primera hora del matí de dissabte no va aconseguir deslluir la Festa dels Súpers. Per primera vegada, el Mic va pujar a l'escenari i ho va fer per rebre el Disc d'Or per "Toca't el melic", que ha venut més de 20.000 còpies.

 

I també ho va fer la família del Super3, que ha rebut el Disc de Platí per "Arkandú", amb més de 40.000 discos venuts. 

La Festa dels Súpers és l'esdeveniment infantil més gran de tot Europa i en aquesta edició ho ha tornat a demostrar: hi han participat 200.000 persones durant tot el cap de setmana.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut