La Festa del Vi de Gandesa fa un nou salt qualitatiu apostant per la gastronomia de la Terra Alta

Gandesa (ACN).- Gandesa torna a ser aquest cap de setmana l'aparador del vins de la Denominació d'Orígen Terra Alta. La Festa del Vi, a punt de complir un quart de segle, potencia enguany la gastronomia fent un pas més en l'aposta per la qualitat i l'excel·lència i ha incorporat "les punxades", mot amb què a la comarca es coneixen les tapes o aperitius que es prenen després de treballar. Segons l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, la Mostra de Vins tindrà "l'equilibri" que li faltava i s'ha tornat a instal·lar a la Rambla Democràtica en una carpa, enguany de 700 metres quadrats, que facilita la mobilitat del públic i ofereix més aforament. Dimecres es celebrarà la jornada professional al celler cooperatiu de Gandesa.
La Festa del Vi de Gandesa fa un nou salt qualitatiu apostant per la gastronomia de la Terra Alta

La Festa del Vi de Gandesa fa un nou salt qualitatiu apostant per la gastronomia de la Terra Alta

Gandesa (ACN).- Gandesa torna a ser aquest cap de setmana l'aparador del vins de la Denominació d'Orígen Terra Alta. La Festa del Vi, a punt de complir un quart de segle, potencia enguany la gastronomia fent un pas més en l'aposta per la qualitat i l'excel·lència i ha incorporat "les punxades", mot amb què a la comarca es coneixen les tapes o aperitius que es prenen després de treballar. Segons l'alcalde de Gandesa, Carles Luz, la Mostra de Vins tindrà "l'equilibri" que li faltava i s'ha tornat a instal·lar a la Rambla Democràtica en una carpa, enguany de 700 metres quadrats, que facilita la mobilitat del públic i ofereix més aforament. Dimecres es celebrarà la jornada professional al celler cooperatiu de Gandesa.