Zidane pot ser sancionat per entrenar el Reial Madrid Castella sense la titulació requerida. (Foto: Reuters)
Zidane pot ser sancionat per entrenar el Reial Madrid Castella sense la titulació requerida. (Foto: Reuters)
Futbol

La Federació Espanyola podria sancionar durant 3 mesos Zidane i el seu segon al Reial Madrid Castilla

El Comitè de Competició podria sancionar l'entrenador del Reial Madrid Castilla, Zinédine Zidane, i el seu ajudant Santiago Sánchez amb tres mesos de suspensió. Zidane exerceix les funcions de primer entrenador del filial del Reial Madrid, tot i que no té el títol per fer-ho. A les actes oficials aquest paper el faria Santiago Sánchez, que podria ser sancionat per cedir el seu títol.

Actualitzat

El Comitè de Competició podria sancionar l'entrenador del Reial Madrid Castilla, Zinédine Zidane, i el seu ajudant Santiago Sánchez amb tres mesos de suspensió. Aquesta és la proposta de sanció que ha presentat l'instructor de l'expedient obert contra el francès després de la denúncia presentada en contra seva pel Comitè d'Entrenadors de la Federació Espanyola de Futbol.

Zidane exerceix les funcions de primer entrenador del filial del Reial Madrid tot i que no té el corresponent títol per fer-ho. A les actes oficials, aquest paper el faria Santiago Sánchez, que podria ser sancionat per cedir el seu títol a un altre entrenador. Dóna la casualitat que el contracte de Zidane és molt superior al de Sánchez.

Si la Federació Espanyola de Futbol aprova aquest càstig, el Reial Madrid Castilla es quedaria sense primer i segon entrenador. El club blanc hauria de fitxar-ne substituts procedents d'altres clubs o buscar candidats dels seus equips inferiors.

Anar al contingut