Imatge de l'actual alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat
Imatge de l'actual alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat
Ribes de Freser

La Federació Catalana de Caça gestionarà l'escorxador municipal de Ribes de Freser

Els caçadors esperen que comencin aviat les obres necessàries per adequar les instal·lacions de l'escorxador

RedaccióActualitzat

La Federació Catalana de Caça ja ha signat el conveni que li atorga la gestió de l'escorxador municipal de Ribes de Freser, al Ripollès, després que l'hi fos concedit a principis d'any.

Amb la firma del conveni entre el consistori i la federació, els caçadors esperen que comencin aviat les obres necessàries per adequar les instal·lacions de l'antic escorxador de Ribes, que fins ara estava en desús.

L'alcalde de Ribes de Freser, Marc Prat, ha assegurat que "com a qualsevol altre escorxador, Salut portarà el control sanitari de les instal·lacions i dels animals que es processin". Prat ha afegit que "l'escorxador evitarà que els caçadors deixin els animals al bosc, amb els problemes que això pot suposar per la presència de carronyers i per la salubritat del medi ambient".

Segons l'acord que han signat, la Federació Catalana de Caça gestionarà les instal·lacions per un període de 4 anys, prorrogables fins a 6. A més a més, la federació abonarà 2 euros per animal processat a l'Ajuntament de Ribes de Freser.

Anar al contingut