Washington

La Fed manté els tipus d'interès en la forquilla d'entre el 0 i el 0,25%

La Reserva Federal dels Estats Units ha mantingut sota mínims el preu del diner, que continua tenint una taxa de referència d'entre el 0 i el 0,25%. A l'última reunió la Fed va baixar fins a aquest nivell mínim els tipus d'interès i aquest dimecres ha confirmat el descens, al mateix temps que ha anunciat que continuarà impulsant mesures com aquestes per reactivar l'economia.

Actualitzat
El Comitè de Mercat Obert, que dirigeix la política monetària nord-americana, ha destacat que el banc central dels EUA continuarà fent servir tots els instruments que tingui a l'abast per ajudar a estabilitzat els mercats.

Respecte al futur immediat, la Reserva considera que els tipus s'hauran de mantenir igual de baixos. "El comitè continua anticipant condicions econòmiques que probablement requereixin nivells excepcionalment baixos de la taxa d'interès durant algun temps", ha afirmat en el comunicat fet públic després de dos dies reunió. Segons el mateix text, els últims informes apunten que "al desembre l'economia s'ha debilitat encara més".
Anar al contingut