Lleida

La família del jove assassinat a Cappont ofereix deu mil euros a qui n'aporti una pista definitiva

La família d'Isaac Martínez, mort a trets per un encaputxat fa quatre anys al carrer del Riu Ter, ha anunciat que recompensarà amb deu mil euros a qui els proporcioni una pista que enviï l'assassí del seu fill a la presó. Tanmateix, espera que la jutge autoritzi una prova analítica per aclarir si les restes trobades a la roba de l'únic sospitós, en llibertat per falta de proves, coincideixen amb els casquets de bala del lloc del crim.

Actualitzat
Quan es compleixen quatre anys de l'assassinat a trets d'un jove al carrer del Riu Ter de Lleida, el pare de la víctima anuncia que ofereix una recompensa de deu mil euros a la persona que aporti una pista que permeti enviar l'assassí a la presó.

Els fets van passar el 9 de novembre del 2006 al matí quan un encaputxat va tirotejar Isaac Martínez en sortir del pàrquing del carrer del Riu Ter. L'únic sospitós de la mort va quedar finalment en llibertat per falta de proves. Tot i així, la família de la víctima està convençuda que n'és el culpable i per això esperen que la jutge que porta el cas autoritzi una nova prova analítica, que faria la policia científica europea. La prova consisteix a comparar les restes trobades a les peces de roba del sospitós amb les restes dels casquets trobats al lloc del crim, i buscar-ne possibles coincidències.
Anar al contingut