Reus

La família de l'àvia morta a Reus titlla d'"indigna i inhumana" l'actuació de l'alcalde en el cas

Li retreuen que fes servir informació personal de la víctima, amb detalls "molts concrets i esbiaixats", per justificar-se

RedaccióActualitzat

La besnéta de la dona morta dilluns en l'incendi de casa seva a Reus a causa de la pobresa energètica carrega contra l'Ajuntament. La seva advocada va presentar, aquest dijous, una instància al consistori on retreu que l'alcalde donés, a la roda de premsa que va oferir, detalls "molt concrets i esbiaixats" sobre la vida personal de l'àvia.

Segons ella, el consistori ho va fer per justificar-se i qualifica "d'indigna i inhumana" l'actuació de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer. L'advocada de la besnéta, que ha explicat que ja havien fet aquesta demanda via telefònica, ha declarat que "quan hi ha una tragèdia, fixem-nos en els fets, no en la vida de la víctima".

Per la seva banda, l'equip de govern de l'ajuntament ha assegurat que van trucar a la família quan van rebre la instància i els van explicar que no han donat dades privades de la dona i els van demanar disculpes per si s'han sentit ofesos en algun moment.

La dona va morir després que una de les espelmes que utilitzava per il·luminar-se -perquè tenia la llum tallada des de feia dos mesos-, caigués i provoqués un incendi mortal.

L'autòpsia ha conclòs que la dona va morir per l'asfíxia provocada pel fum.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut