Los Angeles

La família de Jackson apunta una dosi de morfina com a possible causa de la mort, segons el portal TMZ

La família de Michael Jackson apunta una dosi de morfina com a possible causa de la mort del cantant. Segons publica el portal TMZ, que aquest dijous va donar la primícia de la mort, Jackson va rebre "una gran dosi de morfina" just abans de morir. El web informa que el pare de l'artista va voler portar el seu fill a un centre de rehabilitació a Plamdale (Califòrnia) perquè considerava que tenia "una addicció a la morfina i a fàrmacs amb prescripció mèdica". De fet, segons el portal, representants de la gira havien comentat que Jackson arribava tard als assajos i en estat "letàrgic". La policia de Los Angeles busca el metge personal del cantant, que l'acompanyava en el moment de la seva mort, per prendre-li declaració.

Actualitzat
Segons el portal TMZ, un membre proper a la família ha assegurat que el cantant es posava una injecció diària de demerol, un narcòtic similar a la morfina.

Aquest mateix divendres els forenses han practicat l'autòpsia al cos de Michael Jackson per aclarir la causa exacta de la seva mort. Els resultats, però, no se sabran fins d'aquí a sis o vuit setmanes, segons els càlculs de l'oficina del jutge encarregat de la investigació del cas.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut