La Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili treu al mercat els seus propis vins

Hi ha poques facultats universitàries que financin bona part de les seves activitats amb la venda del treball d'alumnes i professors. Això és el que passa a la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, que ja ha tret al mercat els vins que ha elaborat aquest curs. Les condicions meteorològiques han complicat el treball d'aquest any, però han servit perquè els alumnes n'aprenguin molt més.
La Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili treu al mercat els seus propis vins
Constantí

La Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili treu al mercat els seus propis vins

Hi ha poques facultats universitàries que financin bona part de les seves activitats amb la venda del treball d'alumnes i professors. Això és el que passa a la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, que ja ha tret al mercat els vins que ha elaborat aquest curs. Les condicions meteorològiques han complicat el treball d'aquest any, però han servit perquè els alumnes n'aprenguin molt més.
Actualitzat
El blanc sec i el més aromàtic blanc moscatell-malvasia són els nous vins que acaba de presentar la Facultat d'Enologia de la URV. Amb aquests vins i amb el negre jove que presentaran al gener, ja són nou els productes que comercialitza el celler universitari, que així finança gairebé el cinquanta per cent del pressupost de la facultat. Aquesta anyada ha estat molt irregular a causa del temps, però això ha servit perquè els alumnes poguessin aprendre i practicar més. El Celler Mas dels Frares ven unes dotze mil ampolles l'any i pot arribar a doblar la producció en les pròximes temporades. La Facultat d'Enologia de la URV és l'única de l'estat espanyol que té vinyes i cellers propis per a la pràctica dels seus estudiants, i constantment treu productes innovadors, com uns estotjos de tast que pretén comercialitzar l'any que ve per promocionar la didàctica del tast entre els consumidors.