Pla general de la Plaça Sant Jaume amb la façana de l'Ajuntament de Barcelona lluïnt la pancarta 'Barcelona Port Segur' per donar la …
Pla general de la Plaça Sant Jaume amb la façana de l'Ajuntament de Barcelona lluïnt la pancarta 'Barcelona Port Segur' per donar la benvinguda als migrants que arriben a bord de l'Open Arms. Imatge publicada el 4 de juliol de 2018 (Horitzontal).

La façana de l'Ajuntament de Barcelona llueix una pancarta de benvinguda pels 60 migrants de l'Open Arms

ACN Barcelona.-La façana de l'Ajuntament de Barcelona llueix aquest dimecres una pancarta de benvinguda per les seixanta persones migrades que arriben aquest dimecres al Port de Barcelona a bord del vaixell Open Arms. Al cartell s'hi pot llegir la frase 'Barcelona Port Segur' i una referència a Safe Passage Barcelona, el conveni que el consistori va firmar amb l'ONG, per aconseguir que la ciutat sigui una 'via segura' d'arribada per les persones que fugen de la guerra i la misèria. L'alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ha assegurat en declaracions a l'ACN que tot i que Barcelona vol ser una "ciutat solidària" aquesta és "la primera vegada" que es pot "fer efectiu" el conveni per oferir 'save passages', vies segures per l'arribada de refugiats que es va firmar el febrer passat amb les entitats que rescaten migrants al Mediterrani.

Anar al contingut