Badalona

La fàbrica de l'Anís del Mono de Badalona elaborarà els licors de Montserrat

L'abat de Montserrat, Josep M. Soler, ha beneït aquest dimecres l'espai de producció de la fàbrica de l'Anís del Mono de Badalona, ja que a partir d'ara s'hi elaboraran els licors de Montserrat.

Actualitzat
El contracte entre Montserrat i Anís del Mono té una vigència de deu anys, prorrogable, i inclou la producció de les aromes de Montserrat i altres licors que l'abadia explota, i que són de crema i d'avellana a més de la ratafia, l'anís i les herbes.

L'elaboració d'aquests licors a la fàbrica d'Anís del Mono de Badalona continuarà sent de la mateixa manera com s'ha fet fins ara, amb els alambins originals que encara es conserven i que es troben productius.

L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha afirmat que aquest acord assegura la viabilitat de la factoria i ha destacat que és positiu que les dues marques de licor més conegudes de Catalunya es fabriquin a la ciutat.

L'acte ha comptat amb la presència del president del Grupo Osborne, Tomás Osborne, i del director-gerent de la fàbrica, Antonio Guillén.
Anar al contingut