La Bisbal del Penedès

La dona trobada morta a la Bisbal del Penedès va morir asfixiada

Ho ha revelat l'autòpsia, i els Mossos també investiguen l'entorn més pròxim a la víctima

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d'una dona de 63 anys la nit d'aquest dimarts a la Bisbal del Penedès, al Baix Penedès. El cadàver de la dona el va trobar, cap a les onze de la nit, la seva filla, que va avisar els Mossos.

Els agents van trobar la casa regirada, i per això la principal hipòtesi amb què va treballar en un principi la policia és que algú hi va entrar a robar. A més, els familiars de la dona van explicar a la policia que havien trobat a faltar uns 2.000 euros d'un moneder.

 

Morta per asfíxia

Però tot i que en un primer moment els Mossos no van apreciar indicis de violència en el cos, l'autòpsia ha revelat que la mort sí que va ser violenta: la dona va morir asfixiada. En aquest sentit, els veïns van assegurar que no van sentir cap soroll i que els dos gossos de la dona tampoc van bordar.

Ara, la investigació se centra en l'àmbit dels familiars i coneguts de la dona. Al costat del cos es van trobar trossos de cinta americana. Sembla que l'autor o autors del crim haurien intentat lligar-la. La investigació continua oberta i hi ha secret de sumari.

A la casa on va ser trobada morta estava empadronada només la dona, però hi vivia amb el seu marit, la seva filla i el seu gendre.

Un dels familiars directes de la dona ha explicat que encara no els deixen tornar a entrar a la casa i que en un primer moment l'única cosa que van trobar a faltar va ser un moneder.

 

Anar al contingut