<b>"LA DISTANCIA MAS LARGA"</b> ha començat el rodatge

El 23 de gener va començar el rodatge de <b>"La distancia más larga"</b>, l'"opera prima" de la veneçolana Claudia Pinto.
"LA DISTANCIA MAS LARGA" ha començat el rodatge

"LA DISTANCIA MAS LARGA" ha començat el rodatge

El 23 de gener va començar el rodatge de "La distancia más larga", l'"opera prima" de la veneçolana Claudia Pinto.
Actualitzat
El film parla de retrobaments i de reflexions sobre la llibertat de decisió del ser humà davant de la mort. El rodatge durarà unes 9 setmanes i es farà íntegrament a Veneçuela, a la capital del país i a la Gran Sabana.

És una coproducció de Sin Rodeos Films C.A. i Castro Producciones Cinematográficas, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i el suport de l'ICIC , l'ICAA, Ibermedia i l'ajut del CNAC, Veneçuela.Sinopsi:
El guió gira a l'entorn del personatge de Martina (60 anys), una dona que li queden pocs mesos de vida i ha decidit viatjar a l'Amazones per morir en un lloc on ella va ser feliç. El seu desig és pujar la muntanya de Roraima i morir pel camí, però se n'adona que no pot pujar-hi si no l'acompanya un guia. La inesperada visita del seu nét Lucas (12 anys) dóna un tomb als seus plans: li posarà davant el botxí que necessita, però alhora, l'amor que li professa pot impedir dur a terme el seu pla.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció i guió:
Claudia Pinto
Intèrprets: Carme Elías, Isabel Rocatti, Paul Gámez, Alec Whaite, Iván Tamayo, Omar Moya i Malena González, entre d'altres.
Producció executiva: Claudia Lepage, Antonio Llerandi i Jose Masegosa
Producció delegada TVC: Rosa Bosch
Direcció de fotografia: Gabriel Guerra
Editatge: Apuntolapospo
Música: Vicent Barrière