La disfressa de pallasso diabòlic triomfa per Halloween tot i que la policia la desaconsella

La policia ha recomanat no disfressar-se així després dels incidents en algunes ciutats americanes i europees, però el fenomen ha impulsat les vendes

Actualitzat

La disfressa de pallasso diabòlic col·lapsa les vendes de Halloween. De cada 10 productes que es venen, 2 són màscares, perruques i maquillatges del pallasso terrorífic. Un personatge que, desgraciadament, s'ha fet popular després que persones disfressades de clown hagin provocat el pànic de nit pels carrers dels Estats Units i també d'algunes capitals europees. El ritme de vendes de disfresses de por per Halloween s'ha disparat un 10% any rere any.

El fenomen s'ha estès per les xarxes socials i ho ha sabut aprofitar el sector de les disfresses de Halloween. La venda de tots els elements per disfressar-se del que ja s'anomena "pallasso assassí" suposen el 20% del total de vendes de productes d'aquesta festa d'origen anglosaxó de l'1 de novembre.

El ritme de vendes ha fet que ja s'hagin exhaurit aquests productes al grup de botigues Party Fiesta. Agustín Sáiz, responsable de la cadena, ha explicat que el que es ven és "la típica perruca vermella amb calba i la careta de pallasso dolent".

El fenomen del pallasso terrorífic l'està investigant la policia espanyola. I entre els consells que donen per celebrar un Halloween segur, hi ha el de no disfressar-se de pallasso sinistre. Els Mossos, de la seva banda, no tenen constància que aquí hi hagi hagut cap incident vinculat amb aquesta figura.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut