Entrades per a la "guerra d'instituts" de la discoteca Weekend de Girona
Entrades per a la "guerra d'instituts" de la discoteca Weekend de Girona
Girona

La discoteca Weekend demana disculpes per la "guerra d'instituts" i garanteix que no vendrà alcohol a menors

La direcció del local es compromet a garantir el control d'accés i a vigilar el consum d'alcohol en menors

Actualitzat

Girona es queda sense "guerra d'instituts". La discoteca Weekend de Girona ha decidit canviar el nom de la festa que havia planejat per aquest divendres. La sala reacciona així a la polèmica generada, que li va suposar l'obertura d'un expedient informatiu de la Generalitat.

La discoteca ha demanat disculpes, ha canviat el nom per "festa d'instituts" i s'ha compromès a no vendre alcohol als menors d'edat.

Dimecres passat la Generalitat va obrir un expedient informatiu a la discoteca davant la sospita que la festa es tractava d'una competició de consum d'alcohol adreçada a menors.

Després d'una reunió entre els representants del negoci i membres de la Conselleria d'Interior, els Mossos d'Esquadra i la Federació Catalana d'Activitats Recreatives Musicals, la discoteca ha demanat disculpes per les "males interpretacions" de les imatges dels "flyers" i les xarxes socials.

En un comunicat, la direcció de Weekend ha explicat que la publicitat la van fer els promotors de la festa i que el seu error va ser no supervisar-ho. Per aquest motiu, han rectificat i modificat l'anunci de la festa. Entre altres aspectes, hi han fet desaparèixer les paraules "guerra" i "cervesa".

A més, es comprometen a garantir el control d'accés, fer les proves amb beguda sense alcohol i a posar una polsera als menors d'edat per identificar a qui es pot vendre alcohol i a qui no.

Anar al contingut