Reunió de la direcció del PSC de les comarques gironines.
Reunió de la direcció del PSC de les comarques gironines.
Girona

La direcció del PSC gironí demana als crítics que nomenin interlocutors per dialogar i resoldre les tensions

L'executiva reclama als dimissionaris un "diàleg responsable" que permeti "fer passos endavant i obri vies per recuperar la cohesió del partit"

RedaccióActualitzat

L'executiva del PSC de les comarques de Girona ha demanat als crítics que nomenin uns interlocutors per dialogar amb la direcció i resoldre les tensions. Aquest dilluns a la tarda, el PSC ha decidit crear una comissió que ha batejat amb el nom de "comissió de diàleg" i ha demanat als socialistes que han dimitit de l'executiva que s'avinguin a parlar per "recuperar la cohesió dins el partit". En un comunicat, la direcció afirma que s'ofereix per a les converses amb la voluntat de trobar punts de coincidència sobre la base de la reivindicació de les polítiques d'esquerres i la "defensa inequívoca" del dret a decidir.

L'objectiu és refer la situació interna del partit, després que fa dues setmanes dimitissin nou membres de l'executiva i el president del partit a Girona, Joaquim Nadal. Per "resoldre la controvèrsia a l'entorn de les divergències de postures en qüestions clau", la direcció reclama als dimissionaris que s'avinguin a seure i parlar. La direcció els demana un "diàleg responsable" que permeti "fer passos endavant i obri vies per recuperar la cohesió del partit".

Per part de l'executiva, en aquesta "comissió de diàleg" hi ha el secretari d'organització, Marc Lamuà; el secretari de política municipal i alcalde de l'Escala, Estanis Puig; el secretari d'implantació i alcalde de Camprodon, Esteve Pujol; l'alcaldessa de Vilafant i secretària de coordinació sectorial, Consol Cantenys, i el primer secretari de l'Agrupació Olot-Garrotxa i membre de la mesa del Consell de Federació, Albert Bramon.


 

Anar al contingut