Barcelona

La diputada d'ERC Eva Piquer plega en no "sentir-se còmoda" ocupant l'escó

Piquer assegura que no s'imaginava que "l'angoixa de saber-me en el lloc equivocat m'arribaria a superar del tot". Serà substituïda per Agnès Rusiñol, de les joventuts d'Esquerra Republicana.

RedaccióActualitzat
La diputada d'ERC Eva Piquer, independent a les llistes republicanes, ha renunciat a l'escó al Parlament de Catalunya. En un escrit publicat a "Nació Digital", Piquer, que va ocupar el número 7 de la candidatura republicana, assegura que ha estat una de les decisions més difícils que ha hagut de prendre. La diputada assegura que s'ha adonat que no se sentirà mai còmoda en un Palau i que el que no s'imaginava és que "l'angoixa de saber-me en el lloc equivocat m'arribaria a superar del tot". "Pot semblar precipitada, però és l'única sortida honesta que se m'acut".

Eva Piquer, periodista i escriptora, ha comunicat la renúncia en la reunió del grup parlamentari d'aquest dimarts al matí, invocant motius personals.
La diputada dimissionària, que exercia de portaveu d'Esquerra en la comissió de Cultura, serà substituïda per la següent candidata en la llista, Agnès Rusiñol, provinent de les JERC, les joventuts d'Esquerra Republicana.
Anar al contingut