Dolors Montserrat:"Sánchez Camacho no ha de rectificar les seves paraules"
Dolors Montserrat:"Sánchez Camacho no ha de rectificar les seves paraules"
Barcelona

La diputada del PP a Madrid, Dolors Montserrat, diu que les paraules de Camacho es van treure de context

Dolors Montserrat, diputada del PP a Madrid, creu que Alícia Sánchez camacho no ha de rectificar les paraules en què va comparar el clima que es vivia al País Basc amb ETA i el que es viu a Catalunya amb el procés sobiranista.

RedaccióActualitzat

En una entrevista al programa "L'Oracle" de Catalunya Ràdio dirigit i presentat per Xavier Graset, Dolors Montserrat ha assegurat que les paraules de Camacho "es van treure de context" i que la presidenta "no va comparar en cap moment el terrorisme amb el procés sobiranista."

La diputada del PP a Madrid, Dolors Montserrat, feia referència a les paraules en què Camacho va comparar el clima que es vivia al País Basc amb ETA i el que es viu a Catalunya amb el procés sobiranista.

Les declarcions de Montserrat arriben quan 40.000 persones han firmat un manifest a la plataforma d'internet Change.org perquè la presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, "retiri públicament al Parlament català la comparació entre les persones que volen exercir el dret a decidir i els membres de la banda terrorista ETA". A la Xarxa, ha arribat a ser trending tòpic mundial amb l'etiqueta #camachodemanaperdó.

Dolors Montserrat també ha opinat sobre la renúncia d'Aleix Vidal Quadras, que ha deixat el partit després de 30 anys, i l'acusa d'"aferrar-se a l'escó al parlament Europeu." Montserrat diu que ha viscut amb "llàstima que la seva prioritat no sigui el servei públic i sigui l'escó."

Després de trenta anys, Aleix Vidal-Quadras deixa el Partit Popular per passar a Vox, partit fundat recentment i que rivalitzarà amb el PP per captar els sectors més dretans.

 

Anar al contingut